INGENIUS CLUB ofera parintilor ocupati o alternativa de calitate pentru supravegherea copiilor, realizarea temelor pentru acasa sub atenta indrumare a unor cadre didactice cu experienta in programul after-school si pregatire pedagogica adecvata nivelului de scolarizare al elevilor.

Beneficiem de toate resursele necesare pentru a oferi copiilor dumneavoastra un program educational intr-un mediu sanatos si civilizat. Totul se imbina cu multa grija, dragoste, rabdare si intelegerea nevoilor particulare ale fiecarui copil.


Despre dna prof. VICTORIA BARBU

Profesor de chimie, absolventa a Universitatii Bucuresti, cu gradul didactic I, si o activitate de peste 40 de ani in activitate didactica, director al Scolii nr. 11 pentru o perioada de 17 ani, d-na Victoria Barbu s-a implicat activ in coordonarea activitatilor pentru cresterea prestigiului scolii prin asigurarea unei oferte educationale la standarde moderne, prin pregatirea elevilor pentru concursuri si olimpiade scolare la nivel municipal si national, organizarea olimpiadelor de chimie la nivel de sector si de municipiu.

Activitatea desfasurata in domeniul educatiei si promovarii stiintei si culturii romanesti a fost recunoscuta prin acordarea Diplomei de excelenta de la Ministerul Culturii si Cultelor in anul 2002, Diploma si Medalia "MERITUL pentru INVATAMANT" in grad de cavaler, acordata de Presedintia Romaniei in 2004, pentru abnegatia si devotamentul puse in slujba invatamantului romanesc, membru fondator al Fundatiei culturale "MAX CIVICA", membra a Asociatiei Nationale a Femeilor cu Diploma Universitara, membra a National Geographic Society, co-autor al lucrarilor "Fundamente ale Psihosociologiei Educatiei si Reeducarii", alaturi de domnul Titus Daniel Toma, specialist in domeniul educatiei si psihologiei, "Corelatii psihologice ale succesului si insuccesului scolar", Editura Pro Universitaria 2010, "Dimensiuni psihologice ale educatiei copilului in familie" Editura Fundatiei Paul Polidor 2011, Articole de specialitate publicate in "Revista de management educational si cultural", Editura Fundatiei Paul Polidor 2012.

In prezent profesor de chimie si Manager General al Clubului Ingenius.

Publicatii: Coordonator al revistei scolii "Curierul scolar" si al "Buletinului informativ", articole publicate in revista scolii "Generatia mileniului III", revista "Indigo", "Lumea copiilor", "Tribuna Invatamantului", "Romania Libera", "Adevarul", "Fundamente ale psihologiei educatiei si reeducarii", Editura Opinfo 2009, Premii: Diploma de merit pentru rezultate deosebite obtinute in procesul instructiv-educativ in anul scolar 2000-2001; 2002 diploma de excelenta acordata de Ministerul Culturii si Cultelor; 2002 - diploma "Heliade" acordata de Fundatia "I. H. Radulescu" cu ocazia Bicentenarului nasterii marelui carturar; diploma Simpozionului "Creativitate, eficienta si reforma in invatamant", 2004 - Ordinul "Meritul in invatamant, in grad cavaler" acordat de Presedintia Romaniei, diploma de onoare acordata de PMB, membru "National Geographic Society" Romania.


© 2024 Ingenius Club. designed by scriptmedia